"Správné zařazování potravin do jídelního koše ve školní jídelně je základem pro podporu zdravého stravování našich dětí."
Zařazení potraviny do správné skupiny je jedním z nejnáročnějších úkolů, které vás čekají při výpočtu spotřebního koše. Zvládnete to?
Popis kurzu
Na našem webináři detailně probereme různé kategorie potravin v rámci spotřebního koše. Nejenže podrobně vysvětlíme, jak do nich zařazovat běžné potraviny, ale také představíme principy, které se používají při zařazování nových výrobků na trh.
Zároveň se zaměříme na řadu konkrétních příkladů z nedávné doby a na dotazy, které nám často kladou jak provozovatelé jídelen, tak výrobci těchto produktů.
V rámci webináře se seznámíte s tím, jak efektivně využít informace na obalech potravin pro stanovení příslušné skupiny a koeficientů.
Webinář je určen pracovníkům školních jídelen.
Cíl kurzu
Cílem tohoto webináře je poskytnout Vám podrobné informace o skupinách potravin spotřebního koše a naučit je, jak správně zařazovat potraviny do těchto skupin, včetně nových produktů na trhu.
Dále je cílem představit Vám konkrétní příklady a odpovědět na otázky týkající se zařazování potravin.
Webinář také zaměří na to, jak využít informace na obalech potravin pro stanovení skupiny a koeficientů.
Výstupem vzdělávacího programu je osvědčení o absolvování.