ŘŠ-024.5 Stravování dětí v předškolním věku 3.část

Výrobce: INFRA, s.r.o.
Kód: INF02527
Produkt pečlivě vybraný s odborníky na vzdělávání
Dostupnost: Skladem
Dodací lhůta: Ihned
35 Kč
+ -

Záměr celku: Pedagogové mají zpravidla správnou základní představu o vyváženém a zdravém stravování, školní jídelna se řídí tzv. spotřebním košem a platnou legislativou. Jak však docílit toho, aby zdravé stravování bylo pro předškoláky i zábavou, která je nenásilně poučí o tom, že zdravé stravování posiluje zdraví a je prevencí proti nemocem? Postačí využít různý metodický materiál, zapojit se do netradičních projektů na podporu zdravého životního stylu a stravování předškoláků. Zajímavé je využít možnosti seznámit se s některými výsledky studií, které zkoumají stravovací zvyklosti předškoláků.

Klíčové pojmy: projekty, výživa dětí, Škola plná zdraví, Program na podporu zdraví, Zdravá abeceda, výchova ke zdraví, grantový příspěvek

Záměr celku: Pedagogové mají zpravidla správnou základní představu o vyváženém a zdravém stravování, školní jídelna se řídí tzv. spotřebním košem a platnou legislativou. Jak však docílit toho, aby zdravé stravování bylo pro předškoláky i zábavou, která je nenásilně poučí o tom, že zdravé stravování posiluje zdraví a je prevencí proti nemocem? Postačí využít různý metodický materiál, zapojit se do netradičních projektů na podporu zdravého životního stylu a stravování předškoláků. Zajímavé je využít možnosti seznámit se s některými výsledky studií, které zkoumají stravovací zvyklosti předškoláků.

Klíčové pojmy: projekty, výživa dětí, Škola plná zdraví, Program na podporu zdraví, Zdravá abeceda, výchova ke zdraví, grantový příspěvek

*
*
*
Věk
Od 2 let Od 3 let Předškoláci
Určeno pro
Mateřská škola
Formát
A4
Autor
Špačková Renata