CH-017.1 pH potravin

Výrobce: INFRA, s.r.o.
Kód: INF00934
Produkt pečlivě vybraný s odborníky na vzdělávání
Dostupnost: Skladem
Dodací lhůta: Ihned
7 Kč
+ -

Určení: pro 8. - 9. ročník

Využití: Samostatná laboratorní práce žáků upevňující teoretické znalosti pH a poskytující příležitost k nácviku měření pH u látek, s kterými jsou žáci v denním kontaktu, tj. u potravin. Prvotní odhad je porovnán s měřením zachyceným do tabulky a do grafu.

Směřujeme ke kompetencím - dodržovat BOZP, dodržovat pracovní postupy, experimentovat, sestavit tabulku, sestrojit graf

Učivo - pH, kyselost roztoku, zásaditost roztoku, indikátory, měření pH

Určení: pro 8. - 9. ročník

Využití: Samostatná laboratorní práce žáků upevňující teoretické znalosti pH a poskytující příležitost k nácviku měření pH u látek, s kterými jsou žáci v denním kontaktu, tj. u potravin. Prvotní odhad je porovnán s měřením zachyceným do tabulky a do grafu.

Směřujeme ke kompetencím - dodržovat BOZP, dodržovat pracovní postupy, experimentovat, sestavit tabulku, sestrojit graf

Učivo - pH, kyselost roztoku, zásaditost roztoku, indikátory, měření pH

*
*
*
Předmět ZŠ
Chemie
Určeno pro
II. stupeň ZŠ
Formát
A4
Autor
Fikr Jaroslav