Zajímá vás, jak správně kategorizovat jednotlivé potraviny do spotřebního koše? Máte obavy, že nevyberete správnou kategorii a koeficient pouze na základě obecných pokynů?
Toužíte po ukázce správně vyplněných skladových karet?
Náš webinář se zaměřuje na praktickou demonstraci zařazování 99 různých potravin, aniž bychom se zabývali teoretickým pozadím.
Popis kurzu
Webinář vám bez většího teoretického úvodu ukáže 99 potravin a poradí vám, jak je správně zařadit. Kromě základních potravin přijdou na řadu i např. rybí prsty, krabí tyčinky, uzená rolka, jogurtové mléko, různé druhy ramy a dalších tuků, také protlaky a kečupy, dýňové pyré, rostlinná mléka aj. a další dostanete jako bonus. Zařazení některých potravin bude dokumentováno na snímcích správně vyplněných skladových karet – z nich vše jasně pochopíte.
Kromě toho dostanete spoustu dobrých rad a ukázky můžete doplnit i vlastními dotazy.
Neváhejte a přijďte na tento jedinečný webinář – v zařazování potravin vám udělá jasno.
Webinář je určen pracovníkům školních jídelen.
Cíl kurzu
Cílem tohoto webináře je poskytnout Vám přehledné a konkrétní pokyny o tom, jak správně zařazovat různé potraviny do spotřebního koše a jak efektivně vyplňovat skladové karty.
Výstupem vzdělávacího programu je osvědčení o absolvování.