CH-020.1 Vlastnosti potravin

Výrobce: INFRA, s.r.o.
Kód: INF00936
Produkt pečlivě vybraný s odborníky na vzdělávání
Dostupnost: Skladem
Dodací lhůta: Ihned
7 Kč
+ -

Určení: pro 8. - 9. ročník

Využití: Prostřednictvím experimentování s potravinami, které jsou pro žáky dobře známými látkami, mají žáci příležitost získávat nejen konkrétní informace o jejich vlastnostech, ale procvičí si práci podle písemné instrukce, sestavení experimentu, záznam včetně tabulek a grafů. Práce podporují též schopnost pracovat ve skupině.

Směřujeme ke kompetencím - pracovat ve skupinách, pracovat dle návodu, zaznamenávat výsledky měření, sestavit tabulku, sestavit graf

Učivo - potraviny, rozpustnost látek, zahřívání látek, pH látek, barva látek

Určení: pro 8. - 9. ročník

Využití: Prostřednictvím experimentování s potravinami, které jsou pro žáky dobře známými látkami, mají žáci příležitost získávat nejen konkrétní informace o jejich vlastnostech, ale procvičí si práci podle písemné instrukce, sestavení experimentu, záznam včetně tabulek a grafů. Práce podporují též schopnost pracovat ve skupině.

Směřujeme ke kompetencím - pracovat ve skupinách, pracovat dle návodu, zaznamenávat výsledky měření, sestavit tabulku, sestavit graf

Učivo - potraviny, rozpustnost látek, zahřívání látek, pH látek, barva látek

*
*
*
Předmět ZŠ
Chemie
Určeno pro
II. stupeň ZŠ
Formát
A4
Autor
Fikr Jaroslav